čtvrtek 3. června 2010

Střídmí klusáci v kulisách višní

Tahle kapela poprvé zavítala do Brna, rovnou na Starou pekárnu a já u toho nemohl chybět. Chyběla u toho ale spousta jiných lidí, tak byla Pekárna skoro prázdná a z toho mála lidí, co přišli, byli ještě tak z poloviny jejich známí nebo rodiče. Prostě bída, Brno v tomhle zklamalo.

Aspoň se během večera vytvořila docela příjemná rodinná atmosféra a vypadalo to, že i kapele to zas tolik nevadí. Mezi jednotlivými písněmi se tentokrát Jakub Foll tolik neoddával svým hlubokomyslným improvizacím (i když taky nějaké byly), ale spíš se bavil s diváky, jednou šel i mezi ně a byl dokonce vtipnej.

Po hudební stránce nemám co vytknout, bylo to takové příjemně syrové a s nadšením jako vždycky. Škoda jen, že klavírista, kterého je při hře radost pozorovat, byl tentokrát zády. Zahráli jejich tradiční repertoár a tentokrát dali i "fotbalovou" píseň, kterou hráli jen na úplně prvním koncertě, kterej jsem viděl. Tim mě hodně potěšili. Potěšil i Jakub, kterej se snad trochu naučil zpívat, nebo mi to už nepřišlo tak hrozný jako dřív. Takže dobrý, byla to výborná zábava a pěkně strávenej večer.

hodnocení: 9/10
http://www.myspace.com/526322614

Žádné komentáře:

Okomentovat