pondělí 15. března 2010

Svět podle Fagi - zážitek zapráskaně dobrýho charakteru

Tento semestr jsem poprvé zavítal na divadlo na FSS a myslím, že lepší už to letos nebude. Své umění tam totiž přišlo předvést mé oblíbené divadlo DNO, tedy dva jeho členové - Jiří Jelínek a Michal Dalecký. Společně divákům předvedli jejich novou komiksovou hrdinku Fagi. Je to třináctiletá holčička, která ale přemýšlí trochu jinak, než její vrstevníci a hlavně má spoustu problémů.

Během asi hodiny a půl stihli sehrát několik krátkých scének ze života Fagi, které prokládali písničkama, videoprojekcema a vůbec dalšíma legráckama, vtípkama a především slovníma hříčkama. Na ty je přeborník především Jiří Jelínek, který hodně improvizoval a velmi pohotově a trefně reagoval na aktuální dění. Kolikrát tím Michala dost zaskočil, ten se ale nedal zahanbit a většinou z toho ještě docela vtipně vybruslil. Co ale zvládal bravurně, byl zpěv a především hra na kytaru.


Je Fagi


Pro ty, kteří by chtěli malou Fagi poznat víc, přikládám ještě odkaz na její facebookvý profil: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000647762997

hodnocení: 9/10

1 komentář: