úterý 30. listopadu 2010

United Flavour

Metro, hroznej klub! Plno lidí, vedro a tak vůbec. Nemám to tam rád. Nicméně UF byli hodně dobrý, takže celkově jsem, i přes to prostředí, odcházel spokojenej.

UF je sedmičlenná multikulturní kapela. Zpěvačka je ze Španělska, baskytarista někde z Afriky a kytarista z Kalifornie. Zbývají dva klávesáci a dva bubeníci (jeden hraje na nějaký djembe nebo něco podobnýho), kteří jsou různě z Čech a Slovenska. Tahleta různorodost se promítá i do jejich hudby. Hrají reggae, který je říznutý trochou latiny, hiphopu a R&B. Celkově to je dost našlápnutá muzika, na kterou se dá dobře vyřádit. Na pódiu už od první písničky nejvíc řádila zpěvačka, která si hned od začátku od publika vyžadovala spolupráci tleskáním, máváním rukou a podobnejma věcma. Tohle nemám moc rád, ale tady to nějak zázračně fungovalo a ni mi to nevadilo.

Na pár písniček si dokonce pozvali speciálního hosta, a to nějakou (tušim že brněnskou) rapperku, na jejíž jméno si nemůžu vzpomenout. Každopádně tahle dredatá holka oproti Carmen trochu přitvrdila a byla celkem dobrý zpestření celýho koncertu.

Mimochodem zpěvačka je tak malinká, že jsem se jí z první řady koukal do očí, vtipné to bylo. A nakonec mi i podala ruku!

http://www.youtube.com/watch?v=oao2z-y8OS8

hodnocení: 8/10

1 komentář: