čtvrtek 29. dubna 2010

Yellow sisters

Dámská verze známějšího 4tetu. Taky jsou čtyři a taky zpívaj bez doprovodu jakýchkoli nástrojů. Byl jsem zvědavej, co předvedou.

Na pódium nakráčely v úplné tmě, byly vidět jen trošku a to jen kvůli tomu, že měly všechny dlouhé bílé šaty. Když začaly zpívat, na každou z nich začalo zhora svítit zelené světlo. Neosvětlené obličeje, stíny pod bradou a zelená barva z nich vytvářely tak trochu zombíky. Netrvalo to ale moc dlouho a za chvíli z nich díky normálnímu osvětlení byly čtyři vcelku hezký ženský. Nicméně se světly si tam pohrávali i nadále a většinou to dobře dokreslovalo atmosféru právě zpívaný písně.

Co se repertoáru týká, tak musim přiznat, že jsem toho moc neznal, spíš asi nic. To ale vůbec nevadilo, i tak jsem si to docela užil. Holky zpívaly fakt dobře. Navíc měly snad ke každý skladbě secvičenou jednoduchou choreografii, tak bylo i na co koukat. Zpěv maj sice výbornej, ale komunikace s publikem vázla. Hodně vázla. Byla to fakt bída, neřekly skoro nic a když už něco, tak nějaký interní vtípky, kterým se smály jen ony. No co, nešel jsem tam poslouchat řeči ale zpěv. A ten stál za to!

hodnocení: 7/10
http://www.yellowsisters.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat